Anna Karenina, del 23

Vi fortsætter på jagt en tidlig morgen med Lover-lover og Laska fortalt fra hundens synsvinkel (?!). Meget mærkeligt, Leo. Meget mærkeligt.

Lover skyder 19 snepper og en and. Det er mere end Stiva, og han har således vundet den snepperelaterede pissekonkurrence, som ingen taler om, men alle tænker på. Stiva tager det pænt, men er ingenlude tilfreds.

Vi har faktisk fundet en dejlig opskrift, der kræver BÅDE en and OG en sneppe. Faktisk skal sneppen op i måsen på anden. Der derefter skal op i måsen på en perlehøne, der skal op i måsen på en tamand etc. Meget mærkelig babushkaret. Meget mærkelig.

Vaskebjørnen bliver smidt ud af Lover efter lidt heftig flirten med Kitty. Dolly kører på landet og har en 50-shades-of-Grey-midtlivskrise. Hun besøger Anna og Vronskij, der er kommet til muffen i sådan en grad, at man fristes til at tro, at Leo har glemt handlingen.

De lever som konger og dronninger. Anna er blevet en såkaldt #RichBitch, som de unge kalder det.

Kan også findes på SoundCloud: Klikky her

Og iTunes: Klikky her.

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: