Anna Karenina, del 24

25 sider om tomme hospitaler, small talk og stangtennis. Det mest ophidsende var i virkeligheden Annas snak om prævention … eller manglen på snak. Tolstoj er som vanligt bonert og vil ikke ind på de intime detaljer, så i stedet skriver han bare 50 streger. Helt rimeligt. Vidunderlig litteratur.

Det er jo ikke ok.

Heldigvis haster han hurtigt videre til et emne, vi VED han elsker – politik! Der er kommunevalg og det er de Konservative mod Alternativet. Det er self kun adlen, der må stemme. Ljover er draget afsted sammen med brormand, og fra den anden ende af kommunen er Vronskij på vej. Det trækker op …

Kan også findes på SoundCloud: Klikky her

Og iTunes: Klikky her.

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: