Anna Karenina, del 27

Endelig skal vi have fundet ud af, om Kitty bærer på et barn eller en meget stor kage. Fødslen går i gang og Mr. Ljover kan slet slet ikke rumme det. Han løber barnumset rundt i Mosvas gader på jagt efter rygeheroin til den vordende mor. Og sig selv.

Dolly har smækket kassen i, og Stiva må på jagt efter et bijob, så han kan tjene til livets kringler. I den anledning tager han til Petersborg for at lefle for dem, der tager beslutninger om den slags – desværre er det 2 jøder og en dame, som åbenbart ikke alle er modtagelige overfor hans charme.

Han får også besøgt Ørelap for at tale med ham om Annas skilsmisse. Det går ikke helt efter planen, da Ørelap først skal konsultere Rasputin, inden han kan skrive under på noget.

Kan også findes på SoundCloud: Klikky her

Og iTunes: Klikky her.

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: