Den afrikanske farm, del 2

Baronessen har fortsat gang i Panodoras æske og fortæller lag på lag om livet i Afrika. Vi er stadig i gang med kapitlet om Kamante, så alle historierne har på en eller anden måde ham som akse. Vi hører om hans fremragende evner som kok, om Gamle Knudsen – en sur ældre dansker Karen havde boende i en periode, om slanger, storke og kukure. Det er vitterligt ikke småting, damen får flettet ind, men daaaamn det er underholdende.

Vi klemmer også lige en opskrift på cumberland-sauce ind. Det lyder virkeligt ikke rart.

Charlotte underviser i swahili, og det er fortsat ikke for sarte øren.

Er der nogen, der har set Bror Blixen? Ikke os. Og åbenbart heller ikke Karen. 😛

 

 

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: