Specialafsnit: Drømmesymbolik med Michael Rohde

Podcasten om Virginia Woolfs Mrs Dalloway tog (i bedste Lea og Lotte stil) en lidt bizar drejning. Et af bogens hovedtemaer er sindslidelser og vi delte vores erfaringer med dette: En indrømmelse om angst og mareridt eskalerede til at blive et fast emne i podcasten, hvor Lotte fortalte om sine mareridt og afføringsdrømme 💩💩💩

Skæbnen introducerede os for drømmeeksperten Michael Rohde. Vi inviterede ham i papkassen til en spændende snak om drømme, symbolisme i drømme og hvordan man aktivt kan bruge sine drømme til at tage temperaturen på sit liv. Michael er så god, at han endda har udgivet en bog om emnet og underviser i kunsten at huske sine drømme. Læs mere om ham og drømmene på michaelrohde.dk

Fun fact: Hans blogindlæg om afføringsdrømme er den 4. mest besøgte side på hans website.

 

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: