Jorden rundt i 80 dage, del 9

“Jeg ville spille ruder”, sagde oberst Procter… bedst som Fille ville spille klør og hele hans mandlighed smuldrer mellem fingrene på ham. Så nu skal der altså duelleres! DSB rydder stillekupéen og… Indianere røver toget. Long story short: Passe saves the day IGEN men bliver tabt et sted, mens toget løber løbsk og handlingen ikke hænger sammen. Fille skal IGEN have portemonnæen frem og spilde tid på at finde den franske tjener. Vi misser toget, prajer en luftelefant og når måske/måske ikke båden til Liverpool. Vi er 20 timer bagefter…

Af dejlige damer skal i møde La Maupin (1670-1703), en fransk, biseksuel operasanger og mester i fægtning.

Og verdens sejeste, introverte skolelærer/sygeplejerske/do’er og grundlægger af Røde Kors i USA, Clarissa “Clara” Harlowe Barton (1821-1912)

Der er lukket for kommentarer.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: